Vlaams-BrabantAntwerpenLimburgOost-VlaanderenWest-VlaanderenHypotheek-lening?Autokrant
Online schatting huis aanvragen
Immo websites PELLENBERG
PELLENBERG
Immo Ruelens (6.54532718658447)
home te koop woningen appartementen studio's gronden handel/kantoor te huur nieuwbouw kantoor diensten contact blijf op de hoogte via mail of sms biv 205 056 biv 207 504 erkend vastgoedmakelaar btw-be 0451.558.556 andere - Pellenberg (vk08/01) het perceel heeft 2 kadaster nummers, de keuze is ofwel alles af te breken,en een tweewoonst te bouwen ofwel een woning op het linker perceel aansluitend te bouwen en de oude woning te restauren. deze moet dan niet achteruit gebouwd worden. toon pl......(meer)
Verimass: Immo in Leuven (4.91377830505371)
met berging, gelegen residentie ter steenpoort, k. van lotharingenstraat. leuven garage gelegen in volle stadscentrum leuven: uiterst makkelijk toegankelijke overdekte en afgelijnde autostaanplaats. Pellenberg huis nieuwbouwwoning met 3 slpks, garage en tuin Pellenberg huis nieuwbouwwoning met tuin, 3 slpks en garage herent huis authentieke cottage met 4 slpks en apparte praktijkruimte. heverlee huis heverlee, karaktervolle villa met 6 slaapkamers en tuin herent huis herent, centrum, knusse rij...(meer)
Immo Jan Stas (3.21914887428284)
e rijafstand van leuven-centrum - goede aansluiting snelwegen e-40 en e-314 - zeer frequente busverbindingen van en naar leuven - het groene, landelijke karakter van de idyllische dorpjes bierbeek en Pellenberg is op een steenworp afstand te ontdekken. het mooie, prestigieuze nieuwbouwproject is gerealiseerd door de in knokke werkzame architect luc de beir. de inspiratie van de zee is bijna voelbaar aanwezig in de mooie, hedendaagse architectuur ! afwerking : .. met een persoonlijke toets vanze...(meer)
PELLENBERG website:
UZ LEUVEN website - Gasthuisberg
website van de Universitaire Ziekenhuizen - UZLEUVEN - Gasthuisberg - UZ KULEUVEN - In de Katholieke Universiteit Leuven zijn de Universitaire Ziekenhuizen Leuven een autonome organisatie voor gezondheidszorg. Zij omvatten verschillende ziekenhuizen die,
Werken in UZ Leuven
IMMO WEBSITES PELLENBERG:
Kies Regio
privacy statement